Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Termékajánló

Ukkó teakeverékek

Főkategória >Ukkó teakeverékek

Sorrend:

Bizsergés Teája

A hibiszkusz és a gyömbér illata biztosítja a jókedvet és a frissességet ebben a teakeverékben a nap minden órájában.
A hibiszkusz savanykás íze remekül kiegészíti a gyömbér csípősségét. A tea immunrendszer-erősítőként és hangulatjavítóként is fogyasztható.


Egy 100g-os doboz 60-80 adag tea elkészítéséhez elegendő.

 
1 990 Ft
Család Gyümölcs Teája

A tea íze és illata olyan érzést kelt, mintha beleharaptunk volna egy lédús gyümölcsbe.
Ebben a teában a citrusfélék élénkítenek, az áfonya segít emésztési zavarok esetén, a bodza tisztítja a vért, a csipkebogyó csökkenti a magas vérnyomást, az alma szabályozza az emésztést és tisztító hatással bír. A teakeverék természetesen kizárólag valódi gyümölcsökből készül, semmilyen mesterséges aroma nincs benne, így a legkisebbek is fogyaszthatják.

Egy doboz 100g-os teakeverék, kb. 50-70 adag tea elkészítéséhez elegendő.

 
1 990 Ft
Gyümölcsös Álmok Teája

Szép szín, kerek ízek jellemzik ezt a teakeveréket.
Télen melegen fogyasztva megidézi a nyár ízeit és illatát, emellett vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal erősíti a szervezetet. Nyáron hidegen remek szomjoltó jégkockákkal megbolondítva.

 
1 990 Ft
Nap Teája (UTK-4)
Nap Teája

Élénkítő, minőségi, magyar, szálas teakeverék.
A Nap Teája teakeverékünk minőségi természetes összetevőinek köszönhetően biztosítja a nehéz napokra a szükséges energiát, lendületet és koncentrációt.

 
1 990 Ft
Nyugalom Teája (UTK-5)
Nyugalom Teája

Egy munkával teli nap után néha nem vágyunk másra, mint egy kis nyugalomra. Esténként egy csésze a Nyugalom Teájából segít megőrizni testi-lelki frissességünket, a levendula feszültségcsökkentő, a komló szorongásoldó és a rooibos alvássegítő hatásával. A rooibos tea ezen kívül csökkenti a fejfájást, és javítja az emésztést ebben a kellemes, relaxáló teakeverékben.

Egy 75g-os doboz teakeverék, kb. 60-80 adag tea elkészítéséhez elegendő.

 
1 990 Ft
Szerelem Teája (UTK-7)
Szerelem Teája

Ez a rózsás-narancsos tea segít abban, hogy nyitottá váljunk az új kalandokra és élményekre.
A rózsa mámorító illata felébreszti az érzékeinket, a hibiszkusz életörömmel ruház fel, a fahéj megvigasztal, a narancs édessége pedig fokozza a nemi vágyat ebben a különleges teakeverékben.

Egy doboz 75g-os teakeverék, kb. 60-80 adag tea elkészítéséhez elegendő.

 
1 990 Ft
Virágok Teája (UTK-8)
Virágok Teája

Egy csészényi ebből a teából egy nagy virágoskertbe repít, ahol a növények – mint a narancsvirág, a rózsa, a bodza, a körömvirág vagy a búzavirág – illata és íze javítja a kedvünket, megnyugtat, és segít megteremteni a testi-lelki harmóniát. A teakeverék alapja a fehér tea, különleges illatát pedig a virágok adják.

Egy doboz 75 g-os teakeverék, kb. 60-80 adag tea elkészítéséhez elegendő.

 
1 990 Ft
Életerő Teája

Ez a teakeverék valóban az életerőhöz szükséges összetevőket tartalmaz.
A fekete tea teinje élénkít, a jázminvirág antioxidánsai segítenek szerveztünk egyensúlyban tartásában, a citromhéj hatóanyagai pedig serkentik az immunrendszert. Ízletes és egészséges választás egész évben.

 
1 990 Ft
Felfrissülés Teája

Hidegen és melegen is egyaránt frissítő teakeverék. Annyira jó íze van, hogy elég egy szelet narancs az ízesítéséhez.
A fodormenta íze kellemes, a hibiszkusszal kombinálva remek szomjoltó. Télen melegen fogyasztva fertőtleníti a torkot és serkenti az emésztést, nyáron, hidegen elkészítve, nagyon finom, magas C-vitamin tartalmú italt fogyaszthatunk.

 
1 990 Ft

Webáruház készítés