Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Termékajánló

Vásárlási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

A Yotengrit Hagyaték és Szellemiségőrző Alapítvány Ikerörvény Portéka nevű webáruházának (www.ikerörveny.hu) böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

 

Üzemeltetői adatok

 • Cégnév: Yotengrit Hagyaték és Szellemiségőrző Alapítvány
 • Székhely: 9021 Győr, Aradi vértanúk útja 13. Mfszt. 7.
 • Bank: MagNet Bank
 • Számlaszám: 16200151-18525773
 • Telefon: +36-20-494-4460
 • E-mail: ikerorveny@yotengrit.hu
 • Nyilvántartási szám: A.60.069/2015
 • Bejegyző hatóság: Győri Törvényszék
 • Adószám: 18650198-1-08
 • Szerződés nyelve: magyar

 

Távszerződés

A Megrendelés elküldésével és annak a Yotengrit Alapítvány által e-mailben történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Yotengrit Alapítvány, mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi alpontok szerinti feltételekkel:

A Szállító köteles postai kiszállítás útján (Posta Automata, Postapont, MPL futárszolgálat, a bronz medálok esetén elsőbbségi levélfeladás) a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre, postafiókra vagy csomagautomatára eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mailen vagy telefonon felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza – a Szállító részére előre történő átutalással kifizetni.

 

Szerződési feltételek

Az Internetes felületen való vásárlás feltétele az adatok pontos megadása és a szerződési feltételek elfogadása.

Szállító fenntartja magának a jogot, hogy a vásárló (vásárláskor megadott) adatainak valódiságáról meggyőződjön, amennyiben az abban foglalt adatok valódisága megkérdőjelezhető, vagy értelmezhetetlen, a megrendelést törölje.

Rendelést csak 18 éven felüli, saját címmel, telefonszámmal rendelkező személyektől fogadunk el! Más névre, címre szóló rendelést nem áll módunkban elfogadni.

 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház ajándéktárgyakat, könyveket, teákat és a Yotengrit Alapítvány egyes rendezvényeire elővételi jegyeket forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek.

 

Áraink bruttó árak, a Yotengrit Alapítvány Áfa szempontjából alanyi adómentes.

Az akciós árak más kedvezményekkel nem összevonhatók!

 

Regisztráció

Vásárlás kizárólag felhasználói regisztrációval lehetséges. A regisztráció előnye, hogy a vásárláshoz szükséges adatokat nem kell minden alkalommal megadnia, mert a regisztráció alkalmával már megadta a számlázási és a szállítási címet.

A regisztráció nem vesz igénybe 1 percnél több időt.

Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

A megrendelés folyamata

 1. A termék adatlapján rákattint a „Kosár” gombra, amikor a termék belekerül, megtekintheti Kosár tartalmát.
 2. A vásárlás további folytatásához kattintson a „Vissza” gombra, mellyel visszakerül az iménti termék adatlapjára.
 3. Járjon el az 1-es pontban leírtak szerint minden megvásárolni kívánt termék esetében.
 4. Amikor minden választott terméket elhelyezett a kosarában, kattintson a „Kosár” ikonra, hogy megtekinthesse annak tartalmát vagy egyből a termék belehelyezésekor is oda jut. A kosárból a termékeket törölheti, a „Kosár ürítése” gomb megnyomásával.
 5. A kosárban található „Megrendelés” gombra kattintva haladhat tovább a vásárlás folyamatában. Tovább haladva megjelölheti az Ön által választott szállítási módot. Ezek után a „Tovább” gombra kattintva ellenőrizheti a megadott adatokat és az Általános szerződési feltételeket, majd az Adatkezelési tájékoztatót elolvasva és kipipálva megrendelését véglegesítheti a „Megrendelés” gombra kattintva.
 6. Ezután megrendelése elküldésre kerül áruházunkhoz és a rendszer küld egy automata „megrendelés visszaigazolása” emailt.

A megrendelés akkor válik élővé, ha azt az ügyfélszolgálat e-mailben visszaigazolja.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 09:00 órától 14:00 óráig (legkésőbb 72 órán belül) történik.

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, a 14 óra után leadott rendelések az azt követő napon, de legkésőbb 72 órán belül kerülnek feldolgozásra.

Rendszerünk a megrendelésről egy automatikus levelet küld Önnek, melyben található rendelési számra hivatkozva érdeklődhet megrendelésével kapcsolatban elérhetőségeink bármelyikén, illetve nyomon követheti megrendelését, ha belép az oldalra a regisztrációkor megadott adataival.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja Megrendelőt terheli, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének és kiszállítási költségének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

A fizetés menete, szállítási díjak

A kiszállítás díját a következő táblázat tartalmazza:

 

 

Bronz medál esetén

2 kg-ig

5 kg-ig

10 kg-ig

20 kg-ig

Elsőbbségi levélfeladás

            450 Ft

 

 

 

 

Posta Automata

            890 Ft

            890 Ft

            890 Ft

            890 Ft

            890 Ft

Posta Pont

         1 400 Ft

         1 400 Ft

         1 560 Ft

         1 720 Ft

         1 950 Ft

MPL futárszolgálat

         1 790 Ft

         1 790 Ft

         1 970 Ft

         2 090 Ft

         2 510 Ft

 

 

A megrendelés véglegesítése után a visszaigazoló e-mailben részletes tájékoztatást kap az utaláshoz szükséges adatokkal. Ezeket az utaláshoz szükséges banki adatokat megtalálja az ÁSZF Üzemeltetői adatok részben, a rendelése számáról és az összegéről pedig a lap tetején található Megrendelések menüpont alatt tájékozódhat. Kérjük, hogy a megjegyzés rovatban feltétlenül tüntesse fel rendelése számát, mert enélkül nem tudjuk azonosítani az utalását.

 

Kiszállítás és átvétel

 A csomag kiszállításával kapcsolatban a Magyar Posta Zrt. következő szállítási módjai közül választhat:

 • elsőbbségi levélfeladás (ezt kizárólag a bronz medálok esetén kérheti)
 • Posta Automata: ezzel a szállítási móddal a Magyar Posta Automatáiba vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását.
 • Posta Pont: ezzel a szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba kérheti a csomag kiszállítását
 • Magyar Posta Logisztika (MPL) futárszolgálata: ezzel a szállítási móddal kérheti a csomag házhozszállítását

Kérjük, a szállítási cím megadásánál vegyék figyelembe, hogy a kiszállítás a nap folyamán bármikor történhet!

A kiszállítás várható ideje Magyarország területén a csomag feladásától számított 1-2 munkanap.

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni! Esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termék kézhezvételétől számított nyolc munkanapon belül Vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Yotengrit Alapítvány köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés csak eredeti, bontatlan és sérülésmentes terméknél lehetséges és a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is Vevőt terheli.

Az adott időpontra szóló Belépőjegy(ek) esetben a Yotengrit Alapítványnak nem áll módjában sem a Belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni (az előadás elmaradása esetének kivételével). 

Jelen dokumentumban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban lásd:
A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül teheti meg.

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelembe a 8 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott küldeményként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma!

A megrendelt terméket juttassa vissza a Yotengrit Alapítvány címére! A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a Vevőt terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is a Vevőt terheli.

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is Vásárlót terheli. A termék visszaküldését követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

 

Panaszkezelés

Az Alapítvány célja vásárlóink igényeinek kiszolgálása, a legnagyobb elégedettség érdekében. De mint mindenhol, nálunk is előfordulhatnak hibák.

Amennyiben észrevétele van, vagy panasszal kíván élni szolgáltatásunkkal, illetve termékeinkkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailen! Az e-mailben érkező panasz bejelentéseket haladéktalanul kivizsgáljuk, és az eredményről 30 napon belül értesítést küldünk.

 

Adatkezelés

A webáruház használata során megadott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a Magyar Posta Zrt-nek átadott, a kiszállításhoz szükséges információk.

A webáruház böngészése során technikai információk kerülnek rögzítésre (például log fájlok formájában, melyek tartalmazzák a felhasználó IP címét, az időpontot, a meglátogatott oldal URL-jét), mely személyes azonosításra nem használható, de statisztikai célokat szolgál. A rendszer adatokat tárol a felhasználó számítógépén is úgynevezett sütik formájában (cookie). A sütik a felhasználó személyének azonosítására nem alkalmasak, és a munkamenet idején élnek.

A webáruház rendszer használatához a böngészőjében a cookie-k használatát engedélyezni szükséges, enélkül bizonyos funkciók működésképtelenek.

A megrendelt termékről számla készül, mely a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig megőrzésre kerül.

Adatainak törlését a rendszerből, módosítását bármikor írásban kérheti, de ettől független módon törölheti magát az esetlegesen hírlevélre feliratkozottak listájáról, anélkül, hogy regisztrációja törlésre kerülne. A hírlevélről leiratkozni levélben, e-mailben, vagy a hírlevelek alján található „Leiratkozás” link segítségével lehetséges.


Győr, 2019. július 31.

 

Adatkezelési tájékoztató

1.     BEVEZETÉS

A YOTENGRIT ALAPÍTVÁNY (továbbiakban Adatkezelő, Szolgáltató), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát.

Az adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.

A YOTENGRIT ALAPÍTVÁNY a https://www.ikerorveny.hu vagy a http://www.ikerorveny.unas.hu webshop üzemeltetője.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori - jogszabályi kereteken belüli -megváltoztatására. Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti közönségét.

A Szolgáltató elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Az Adatkezelő a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

A Szolgáltató az alábbiakban ismerteti adatkezelési elveit, bemutatja azokat az elvárásokat, melyeket saját magával, mint adatkezelővel szemben megfogalmazott, és betart. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

 • évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról;
 • évi V. törvény - a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.);
 • évi C. törvény – a számvitelről (Számv. tv.);
 • évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (Grt.).
 • évi CVIII. törvény (Ekertv.) - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;
 • Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) – a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet, a továbbiakban: „GDPR”)

 

2.     DEFINICIÓK

 • érintett: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy – közvetlenül vagy közvetve – azonosítható természetes személy;
 • személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat – különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret –, valamint az abból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés;
 • hozzájárulás: az érintett kívánságának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok - teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő - kezeléséhez;
 • adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az adatfeldolgozóval végrehajtatja;
 • adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése;
 • adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele;
 • nyilvánosságra hozatal: az adatot bárki számára történő hozzáférhetővé tétele;
 • adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges;
 • adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve hogy a technikai feladatot az adatokon végzik;
 • adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki, vagy amely szerződés alapján - beleértve a jogszabály rendelkezése alapján kötött szerződést is - az adatok feldolgozását végzi.

 

3.     CÉGADATOK

Cégünk adatai, elérhetőségei a következők:

Név:                             YOTENGRIT ALAPÍTVÁNY      

Levelezési cím:             9021. Győr, Aradi vértanúk ú.13. Mfsz.7.                                             

Adószám:                     18650198-1-08                         

Telefonszám:                +36-20-494-4460                      

E-mail:                         alapitvany@yotengrit.hu, ikerorveny@yotengrit.hu                    

Adatkezelő képviselője: Dr. Darnói Tibor                      

 

4.     A személyes adatok köre, az adatkezelés célja, jogcíme és időtartama

Az egyes adatkezeléseinkkel kapcsolatban a következő tájékoztatásokat adjuk.

4.1. Érdeklődés közvetlen megkereséssel

Az érdeklődőknek lehetősége van Szolgáltató felé közvetlen megkeresést tenni személyesen, a Szolgáltató címére küldött elektronikus levélben, ill. telefonos megkereséssel.

Az adatkezelés célja:

Kapcsolattartás az érintett, valamint Szolgáltató közötti kommunikáció előmozdítása és a minél szorosabb és hatékonyabb együttműködés érdekében.

Az adatkezelés jogalapja: jogos érdek – GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont

A kezelt személyes adatok köre: Ajánlatkérő/Kapcsolattartó neve; e-mail címe, telefonszáma, szállítási címe, ill. az érintetett által megadott egyéb információk

Az adatkezelés időtartama: az ajánlat érvényességi idejét követő 2 évig ill. az érintett tiltakozásáig

Személyes adatok címzettjei: A megismert adatokat az adatkezelő a 7. pontban megjelölt adatfeldolgozó(k) és a meghatározott adatkezelő(k) kivételével harmadik félnek nem adja át. A rögzített adatokat csak az Adatkezelő (k) alkalmazottai, és az adatfeldolgozó(k) kijelölt kollégái ismerhetik meg.

A jogos érdek megjelölése: Szolgáltató jogos érdeke az érintett adatainak kezelése- közvetlen

Az adatkezeléssel érintettek köre:

A Szolgáltató szolgáltatásaival kapcsolatosan közvetlenül (Pl: e-mailben, telefonon) érdeklődő partnerek, érintettek, résztvevők.

Adattovábbítás:

A Szolgáltató a szolgáltatása során hozzá kerülő adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, azokat senkinek, semmilyen formában nem továbbítja. Amennyiben az adattovábbítás kérdése felmerül, azt Szolgáltató kizárólagosan csak az érintett írásban megerősített jóváhagyását követően teszi meg. Minősített esetekben a Szolgáltató a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el.

 

4.2. Érdeklődés a weboldalon, facebook oldalon keresztül (yotengrit.hu, www.ikerorveny.hu, https://www.facebook.com/yotengrit/ ill. https://www.facebook.com/ikerorveny) A szolgáltató lehetőséget biztosít arra, hogy elektronikus úton is kapcsolódhassanak az érintettek.

Az adatkezelés célja:

Kapcsolattartás az érintett, valamint Szolgáltató közötti kommunikáció előmozdítása és a minél szorosabb és hatékonyabb együttműködés érdekében.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása - – GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont

A kezelt személyes adatok köre: érdeklődő neve (keresztnév, vezetéknév); e-mail címe, telefonszáma, , ill. az érintetett által megadott egyéb információk.

Az adatkezelés időtartama: az ajánlat érvényességi idejét követő 2 évig, ill. a hozzájárulás visszavonásáig.

Személyes adatok címzettjei: A megismert adatokat az adatkezelő a 7. pontban megjelölt adatfeldolgozó(k) kivételével harmadik félnek nem adja át. A rögzített adatokat csak az Adatkezelő (k) alkalmazottai és az adatfeldolgozó(k) kijelölt kollégái ismerhetik meg.

Az adatkezeléssel érintettek köre:

A Szolgáltató szolgáltatásaival, termékeivel kapcsolatosan a weboldalon keresztül érdeklődő partnerek, érintettek, résztvevők.

Adattovábbítás:

A Szolgáltató a szolgáltatása során hozzá kerülő adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, azokat senkinek, semmilyen formában nem továbbítja. Amennyiben az adattovábbítás kérdése felmerül, azt Szolgáltató kizárólagosan csak az érintett írásban megerősített jóváhagyását követően teszi meg. Minősített esetekben a Szolgáltató a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el.

4.3. Utókövetéssel összefüggő adatkezelés

Az adatkezelés célja: az adatkezelő jogos érdeke az ajánlati érvényességi időt meghaladóan az érinetet adatainak nyilvántartása közvetlen üzletszerzés céljából

Az adatkezelés jogalapja: adatkezelő jogos érdeke, GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont,

A kezelt személyes adatok köre: Korábban megadott és tárolt adatok

Személyes adatok címzettjei: A megismert adatokat az adatkezelő a 7. pontban megjelölt adatfeldolgozó(k) kivételével harmadik félnek nem adja át. A rögzített adatokat csak az Adatkezelő alkalmazottai és az adatfeldolgozó(k) kijelölt kollégái ismerhetik meg.

Az adatkezelés időtartama: az ajánlat érvényességi idejét követő 3 évig ill. az érintett tiltakozásáig

A jogos érdek megjelölése:

A partnerekkel, érintettekkel együttműködés kialakítása, pontos információ, tájékoztatás az érintettek felé. A Szolgáltató jogos érdeke az érintett adatainak kezelése, közvetlen üzletszerzés

Az adatkezeléssel érintettek köre:

A Szolgáltató által korábban kiadott ajánlatok címezettjei ill. benne szereplő kapcsolattartó(k).

Adattovábbítás:

A Szolgáltató a szolgáltatása során hozzá kerülő adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, azokat senkinek, semmilyen formában nem továbbítja, s kizárólag saját üzletszerzés céljából használja fel. Amennyiben az adattovábbítás kérdése felmerül, azt Szolgáltató kizárólagosan csak az érintett írásban megerősített jóváhagyását követően teszi meg. Minősített esetekben a Szolgáltató a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el.

4.4. Ügyfélkapcsolattartás

Az adatkezelés célja: partnerek azonosítása, a többi partnertől vagy projekt résztvevőtől való megkülönböztetése, kapcsolattartás,

Az adatkezelés jogalapja: adatkezelő jogos érdeke, GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pont,

A kezelt személyes adatok köre: Kapcsolattartó vezetéknév és keresztnév; telefonszám; e-mail cím, szállítási cím, az érintett által megadott egyéb információk

Az adatkezelés időtartama: az érintett tiltakozásáig

Személyes adatok címzettjei: A megismert adatokat az adatkezelő a 7. pontban megjelölt adatfeldolgozó(k) kivételével harmadik félnek nem adja át. A rögzített adatokat csak az Adatkezelő alkalmazottai és az adatfeldolgozó(k) kijelölt kollégái ismerhetik meg.

A jogos érdek megjelölése:

A partnerekkel, megfelelő kommunikáció ellátása, tájékoztatás az érintettek felé. A Szolgáltató jogos érdeke az érintett adatainak kezelése. – közvetlen ületszerzés

Az adatkezeléssel érintettek köre:

A Szolgáltatóval kapcsolatot felvevő partnerek, érintettek.

4.5. Hírlevél

Az adatkezelés célja: esetleges saját forrású gazdasági reklámot is tartalmazó e-mail hírlevelek küldése az érdeklődők részére, tájékoztatás az aktuális eseményekről, információkról

Az adatkezelés jogalapja: az érintett előzetes, önkéntes hozzájárulása, GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont,

A kezelt személyes adatok köre: név, e-mail cím

Az adatkezelés időtartama: az önkéntes hozzájárulás visszavonásáig, hírlevélről való leiratkozásig.

A Szolgáltató az érintett által megadott adatokat a hozzájárulás visszavonásáig kezeli. A hozzájárulás visszavonása alapján a kezelt adatokat a hírlevél adatbázisunkból legkésőbb 7 napon belül töröljük, és ezután nem küldünk Önnek hírlevelet.

Személyes adatok címzettjei: A megismert adatokat az adatkezelő a 7. pontban megjelölt adatfeldolgozó(k) kivételével harmadik félnek nem adja át. A rögzített adatokat csak az Adatkezelő alkalmazottai és az adatfeldolgozó(k) kijelölt kollégái ismerhetik meg.

A hírlevélről bármikor leiratkozhat a Szolgáltatónak az ikerorveny@yotengrit.hu címre küldött levelével, vagy a hírlevélben a leiratkozás ikonra történő kattintással.

Az adatkezeléssel érintettek köre:

A Szolgáltató elektronikus hírlevelére feliratkozó partnerek, érintettek, korábbi tréningeken résztvevők.

 

4.6.Számla kiállítása (természetes személy, partnercég, mint érintett esetén)

Az adatkezelés célja: számla kiállítása a számlafizető részére, jogszabályi előírások teljesítése

Az adatkezelés jogalapja: jogszabály szerint- – GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pont- 2000. évi C trv. 166. § (1) bekezdés

A kezelt személyes adatok köre:

 • Számlafizető neve
 • Számlázási cím
 • Számla összege
 • Adószám
 • Bankszámlaszám
 • Vásárolt termékek, számlázott szolgáltatások

Az adatkezelés időtartama: a számviteli törvényben meghatározott határidőig ­- 2000. évi C trv. 169. § (2) bekezdés

Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei: Adatok megadása kötelező.

Személyes adatok címzettjei: A megismert adatokat az adatkezelő a 7. pontban megjelölt adatfeldolgozó(k) kivételével harmadik félnek nem adja át. A rögzített adatokat csak az Adatkezelő alkalmazottai és az adatfeldolgozó(k) kijelölt kollégái ismerhetik meg.

Az adatkezeléssel érintettek köre:

Azon érintettek, akik számára számlát állít ki az adatkezelő ill. akiktől számlát fogad be.

 

4.7. Csomag feladás (természetes személy, partnercég, mint érintett esetén)

Az adatkezelés célja: csomag címzése és postai úton történő feladása, hogy a teljesítés eredményesen megtörténhessen

Az adatkezelés jogalapja: jogszabály szerint- – GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pont- 2000. évi C trv. 166. § (1) bekezdés

A kezelt személyes adatok köre:

 • Megrendelő neve
 • Szállítási cím
 • Vásárolt termékek összsúlya, értéke, típusa

Az adatkezelés időtartama: a számviteli törvényben meghatározott határidőig ­- 2000. évi C trv. 169. § (2) bekezdés

Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei: Adatok megadása kötelező.

Személyes adatok címzettjei: A megismert adatokat az adatkezelő a 7. pontban megjelölt adatfeldolgozó(k) kivételével harmadik félnek nem adja át. A rögzített adatokat csak az Adatkezelő alkalmazottai és az adatfeldolgozó(k) kijelölt kollégái ismerhetik meg.

Az adatkezeléssel érintettek köre:

Azon érintettek, akik csomagfeladást és házhozszállítást választottak.

 

5.     EGYÉB ADATKEZELÉSEK

E tájékoztatóban fel nem sorolt adatkezelésekről az adat felvételekor adunk tájékoztatást. Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy egyes hatóságok, közfeladatot ellátó szervek, bíróságok személyes adatok közlése céljából megkereshetik cégünket. Cégünk e szervek részére – amennyiben az érintett szerv a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges, és amennyiben a megkeresés teljesítését jogszabály írja elő.

 

6.     Személyes adatok továbbítása harmadik országba, vagy nemzetközi szervezethez

A Szolgáltató az Ön fenti személyes adatait nem továbbítja sem harmadik országba, sem nemzetközi szervezethez.

 

7.     Adatfeldolgozó igénybevételéről szóló tájékoztatás

Az adatkezelő az adatkezelés során a szerződés teljesítéséhez vele szerződött adatfeldolgozó(k) számára – titoktartási kötelezettség mellett - továbbíthatja az adatokat.

 

A címzettek kategóriái: webshop üzemeltetés, könyvelési, bérszámfejtési szolgáltató, webtárhely és webshop szolgáltató, Magyar Posta Zrt. munkatársa, futárszolgálat munkatársa.

 

8.     Harmadik féltől kapott adatok kezelése

Amennyiben az Ügyfél/Résztvevő nem saját adatait adja meg az Adatkezelő részére, hanem egyéb természetes személyét, ez esetben az Ügyfél/Résztvevő kizárólagos felelőssége, hogy az adatok megadását ezen természetes személy hozzájárulásával, tudtával és megfelelő tájékoztatásával tette meg. Ezek meglétét Adatkezelő vizsgálni nem köteles. Adatkezelő felhívja az Ügyfél/Résztvevő figyelmét arra, hogyha ezen kötelezettségének nem tesz eleget, és ezért az érintett az Adatkezelővel szemben igényt érvényesít, az érvényesített igényt, illetve a kapcsolódó kár összegét az Adatkezelő az Ügyfélre/Résztvevőre tovább háríthatja.

 

9.     Gyermekek

A szolgáltatásaink alapvetően 18 év feletti személyeknek szólak, így kérjük, hogy 18 év alatti személyek ne adjanak meg Személyes adatokat az Adatkezelő számára vagy azt szülői jóváhagyással tegyék.

Amennyiben a tudomásunkra jut, hogy 18 év alatti személytől személyes adatokat gyűjtöttünk be, - ez alól kivételt képeznek a jogszabályi előírások szerinti adatok kezelése – szülői jóváhagyás nélkül a lehető leghamarabb megtesszük az adatok törléséhez szükséges lépéseket.

 

10.  Automatikus döntéshozatal

A Szolgáltató adatkezelési eljárásai, adatgyűjtése során automatikus döntéshozatalt nem alkalmaz.

 

11.  A SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSÁNAK MÓDJA, AZ ADATKEZELÉS BIZTONSÁGA

 

Cégünk számítástechnikai rendszerei és más adatmegőrzési helyei a székhelyen és az adatfeldolgozó által biztosított szervereken találhatók meg. Cégünk a személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott informatikai eszközöket úgy választja meg és üzemelteti, hogy a kezelt adat:

 

 1. a) az arra feljogosítottak számára hozzáférhető (rendelkezésre állás);
 2. b) hitelessége és hitelesítése biztosított (adatkezelés hitelessége);
 3. c) változatlansága igazolható (adatintegritás);
 4. d) a jogosulatlan hozzáférés ellen védett (adat bizalmassága) legyen.

 

Különös gondossággal figyelünk az adatok biztonságára, megtesszük továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítjuk azokat az eljárási szabályokat, amelyek a GDPR szerinti garanciák érvényre juttatásához szükségesek. Az adatokat megfelelő intézkedésekkel védjük különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés, sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

 

Cégünk informatikai rendszere és hálózata egyaránt védett a számítógéppel támogatott csalás, a számítógépvírusok, a számítógépes betörések és a szolgálatmegtagadásra vezető támadások ellen. A biztonságról szerverszintű és alkalmazásszintű védelmi eljárásokkal is gondoskodunk. Az adatok napi biztonsági mentése megoldott. Az adatvédelmi incidensek elkerülése érdekében cégünk minden lehetséges intézkedést megtesz, egy ilyen incidens bekövetkezése esetén – incidenskezelési szabályzatunk szerint – haladéktalanul fellépünk a kockázatok minimalizálása, a károk elhárítása érdekében.

 

12.  AZ ÉRINTETTEK JOGAI, JOGORVOSLATI LEHETŐSÉGEK

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve - a kötelező adatkezelések kivételével – törlését, visszavonását, élhet adathordozási-, és tiltakozási jogával az adat felvételénél jelzett módon, illetve az adatkezelő fenti elérhetőségein.

 

Az érintett jogai és jogorvoslati lehetőségei a 2011. évi CXII. törvény és az EU 2016/679 Rendelete alapján az alábbiakban kerültek meghatározásra és az érintettek felé tájékoztatásra.

A tájékoztatás joga, vagy más néven az érintett „hozzáférési joga”: A 2011. évi CXII. törvény és az EU 2016/679 Rendelet 15. cikke alapján az érintett kérelmére az Adatkezelő tájékoztatást ad

 • az általa kezelt adatokról és személyes adatok kategóriáiról,
 • az adatkezelés céljáról,
 • az adatkezelés jogalapjáról,
 • az adatkezelés időtartamáról,
 • adott esetben az adatok tárolásának időtartamáról, vagy ha ez nem lehetséges, ezen időtartam meghatározásának szempontjairól,
 • adott esetben - ha az adatokat nem az érintettől gyűjtötték - a forrásukra vonatkozó minden elérhető információról,
 • adott esetben az automatizált döntéshozatalról, ideértve a profilalkotást is, valamint a logikára és arra vonatkozó érthető információkról, hogy az ilyen adatkezelés milyen jelentőséggel bír, és az érintettre nézve milyen várható következményekkel jár,
 • adatfeldolgozó adatairól - ha adatfeldolgozót vett igénybe -, ill. az adatvédelmi incidens körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről, továbbá
 • az érintett személyes adatainak továbbítása esetén, az adattovábbítás jogalapjáról, céljáról és címzettjéről.

A tájékoztatás ingyenes, ha a tájékoztatást kérő a folyó évben azonos adatkörre vonatkozóan tájékoztatási kérelmet az Adatkezelőhöz még nem nyújtott be. Egyéb esetekben költségtérítés állapítható meg. A már megfizetett költségtérítést vissza kell téríteni, ha az adatokat jogellenesen kezelték, vagy a tájékoztatás kérése helyesbítéshez vezetett.

 

Adatkezelő felhívja az érintettek figyelmét, hogy a tájékoztatást meg kell tagadni a 2011. évi CXII. törvény alapján,

 1. ha törvény, nemzetközi szerződés vagy az Európai Unió kötelező jogi aktusának rendelkezése alapján az Adatkezelő személyes adatot akként vesz át, hogy az adattovábbító adatkezelő az adattovábbítással egyidejűleg jelzi a személyes adat érintettje a nevezett törvényben biztosított jogainak korlátozását, vagy kezelésének egyéb korlátozását.
 2. az állam külső és belső biztonsága, így a honvédelem, a nemzetbiztonság, a bűncselekmények megelőzése vagy üldözése, a büntetés-végrehajtás biztonsága érdekében, továbbá állami vagy önkormányzati gazdasági vagy pénzügyi érdekből, az Európai Unió jelentős gazdasági vagy pénzügyi érdekéből, valamint a foglalkozások gyakorlásával összefüggő fegyelmi és etikai vétségek, a munkajogi és munkavédelmi kötelezettségszegések megelőzése és feltárása céljából - beleértve minden esetben az ellenőrzést és a felügyeletet is -, továbbá az érintett vagy mások jogainak védelme érdekében.

 

Adatkezelő az elutasított tájékoztatási kérelmekről a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot évente a tárgyévet követő év január 31-éig értesíteni köteles.

 

A helyesbítés joga: Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő késedelem nélkül helyesbítse a rá vonatkozó pontatlan személyes adatokat. Figyelembe véve az adatkezelés célját, az érintett jogosult arra, hogy kérje a hiányos személyes adatok – egyebek mellett kiegészítő nyilatkozat útján történő – kiegészítését. Ugyanakkor, ha a személyes adat a valóságnak nem felel meg, és a valóságnak megfelelő személyes adat az Adatkezelő rendelkezésére áll, a személyes adatot az Adatkezelő kötelezően helyesbíti, az érintett kérése nélkül is.

A törléshez való jog, vagy más néven az „elfeledtetéshez való jog”: Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat, az Adatkezelő pedig köteles arra, hogy az érintettre vonatkozó személyes adatokat indokolatlan késedelem nélkül törölje, ha azt kötelező adatkezelés nem zárja ki.

Az adatokat a fenti eseten kívül az Adatkezelő törölni köteles a 2011. évi CXII. törvény és az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete alapján, ha

 • az adat kezelése jogellenes;
 • az adat hiányos vagy téves - és ez az állapot jogszerűen nem orvosolható -, feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki;
 • az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt;
 • azt a bíróság vagy a Hatóság elrendelte.
 • a személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték;
 • az érintett tiltakozik az adatkezelés ellen és nincsen elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre;
 • a személyes adatokat az Adatkezelőre alkalmazandó jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
 • a személyes adatok gyűjtésére az EU 2016/679 Rendelet 8. cikk (1) bekezdésében említett, közvetlenül gyermekeknek kínált, információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.

Abban az esetben, ha az Adatkezelő valamely okból nyilvánosságra hozta a személyes adatot, és azt a fentiek értelmében törölni köteles, az elérhető technológia és a megvalósítás költségeinek figyelembevételével megteszi az ésszerűen elvárható lépéseket – ideértve technikai intézkedéseket – annak érdekében, hogy tájékoztassa az adatokat kezelő más adatkezelőket, hogy az érintett kérelmezte a szóban forgó személyes adatokra mutató linkek vagy e személyes adatok másolatának, illetve másodpéldányának törlését.

Az Adatkezelő felhívja az érintettek figyelmét a törléshez vagy az „elfeledtetéshez való jog” EU-s rendeletből fakadó korlátaira, amelyek a következők:

 1. a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása;
 2. a személyes adatok kezelését előíró, az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítése, illetve közérdekből vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása;
 3. népegészségügy területét érintő közérdek;
 4. az EU 2016/679 Rendelet 89. cikk (1) bekezdésével összhangban a közérdekű archiválás céljából, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból, amennyiben a törléshez való jog valószínűsíthetően lehetetlenné tenné vagy komolyan veszélyeztetné ezt az adatkezelést; vagy
 5. jogi igények előterjesztése, érvényesítése, illetve védelme.

Az adatkezelés korlátozásához, vagy más néven zároláshoz való jog: Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő korlátozza az adatkezelést.

Ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené az érintett jogos érdekeit, az adatokat zárolni kell. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta.

Ha az érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, helyességét, de a vitatott személyes adat helytelensége vagy pontatlansága nem állapítható meg egyértelműen, az adatokat zárolja. Ebben az esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy az Adatkezelő ellenőrizze a személyes adatok pontosságát.

Az EU rendelete alapján az adatokat zárolni kell, ha

 1. az adatkezelés jogellenes, és az érintett ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
 2. az Adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy
 3. az érintett tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az Adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás (zárolás) alá esik, az ilyen személyes adatokat a tárolás kivételével csak az érintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni.

Adatkezelő ezúton kiemelten felhívja az érintettek figyelmét arra, hogy az érintett helyesbítéshez, törléshez, zároláshoz való jogát törvény korlátozhatja az állam külső és belső biztonsága, így a honvédelem, a nemzetbiztonság, a bűncselekmények megelőzése vagy üldözése, a büntetés-végrehajtás biztonsága érdekében, továbbá állami vagy önkormányzati gazdasági vagy pénzügyi érdekből, az Európai Unió jelentős gazdasági vagy pénzügyi érdekéből, valamint a foglalkozások gyakorlásával összefüggő fegyelmi és etikai vétségek, a munkajogi és munkavédelmi kötelezettségszegések megelőzése és feltárása céljából - beleértve minden esetben az ellenőrzést és a felügyeletet is -, továbbá az érintett vagy mások jogainak védelme érdekében.

Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül, maximum a kérelem beérkezésétől számított 30 napon belül tájékoztatja az érintettet a kérelmében meghatározottakról, és/vagy helyesbíti az adatokat, és/vagy törli és/vagy korlátozza (zárolja) az adatokat, vagy tesz meg egyéb lépéseket a kérelemnek megfelelően, ha nincsen azt kizáró ok.

Az Adatkezelő a helyesbítésről, a törlésről, az adatkezelés korlátozásának megtörténtéről írásban értesíti az érintettet, továbbá mindazokat, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították, átadták. Az érintettet kérésére az Adatkezelő tájékoztatja e címzettekről. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel az érintett jogos érdekét nem sérti, vagy ha a tájékoztatás lehetetlennek bizonyul, vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel. Adatkezelő arról is írásban értesíteni köteles az érintettet, ha az érintett joggyakorlása valamely okból nem valósulhat meg, és köteles pontosan megjelölni a ténybeli és jogi okot, valamint az érintett számára nyitva álló jogorvoslati lehetőségeket: a bírósághoz és a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadsághoz fordulás lehetőségét.

Az „adathordozhatósághoz való jog”: Az érintett jogosult arra, hogy

 1. a rá vonatkozó, általa az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy
 2. ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa

 anélkül, hogy ezt akadályozná az az adatkezelő, amelynek a személyes adatokat a rendelkezésére bocsátotta, ha:

 1. az adatkezelés hozzájáruláson, alapul; és
 2. az adatkezelés automatizált módon történik.

Az adatok hordozhatóságához való jog gyakorlása során az érintett jogosult arra, hogy – ha ez technikailag megvalósítható – kérje a személyes adatok adatkezelők közötti közvetlen továbbítását.

Tekintettel az Adatkezelő által végzett adatkezelésekre, az adathordozhatóság joggyakorlásának feltételei nem valósulnak meg (nincsen automatizált adatkezelés), ezért az érintett e jogával nem tud élni.

A tiltakozáshoz való jog: Az érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése – ideértve a profilalkotást is – ellen, ha

 • a személyes adatok kezelése (továbbítása) kizárólag az Adatkezelő vagy az adatátvevő jogának vagy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve kötelező adatkezelés esetén;
 • a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik;
 • a tiltakozás jogának gyakorlását egyébként törvény lehetővé teszi.

Az érintett tiltakozhat az EU 2016/679 Rendelet 21. cikk 3. bek. alapján is a személyes adatok közvetlen üzletszerzés érdekében történő kezelése ellen, ekkor a személyes adatok a továbbiakban e célból nem kezelhetők.

Ha a személyes adatok kezelésére tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból kerül sor, az érintett jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból tiltakozhasson a rá vonatkozó személyes adatok kezelése ellen, kivéve, ha az adatkezelésre közérdekű okból végzett feladat végrehajtása érdekében van szükség.

Az Adatkezelő – az adatkezelés egyidejű felfüggesztésével – a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 30 nap alatt megvizsgálja, és annak eredményéről a kérelmezőt írásban tájékoztatja. Amennyiben a kérelmező tiltakozása megalapozott, az Adatkezelő az adatkezelést – beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is – megszünteti, és az adatokat zárolja, valamint a tiltakozásról, illetőleg az annak alapján tett intézkedésekről értesíti mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében.

Amennyiben az érintett az Adatkezelő döntésével nem ért egyet, vagy az Adatkezelő a hivatkozott határidőt elmulasztja, jogosult – annak közlésétől számított 30 napon belül – bírósághoz fordulni.

Érintettnek joga van az automatizált döntéshozatallal kapcsolatban tiltakozni.

Bírósági jogérvényesítés: Az érintett a jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el. Azt, hogy az adatkezelés a jogszabályban foglaltaknak megfelel, az Adatkezelő köteles bizonyítani.

 

Információs önrendelkezési jogának megsértése esetén bejelentéssel, panasszal élhet:

 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Telefon: +36 (1) 391-1400, Fax: +36 (1) 391-1410

www: http://www.naih.hu

e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

Webáruház készítés