Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Termékajánló

Könyvek

Főkategória >Könyvek

Sorrend:

Yotengrit 1 (YOT1)
Yotengrit 1

Az első kötetben ama hajdani magyarság szellemi értékeit adjuk vissza a nemzetnek, mely képes volt hont foglalni, és államot alapítani. 'A táltos-tudós mondakör megtalálható még a Rábaközben, Hanságvidéken' - állapította meg a neves néprajztudós, Timaffy János.

 
3 400 Ft
Yotengrit 2 (YOT2)
Yotengrit 2

A rábaközi tudók, bácsák, táltosok, igricek és más néven nevezett fura szerzetek titkos kultúrájából ránk maradt egy 'Büün'-nek nevezett vallás feltehetőleg teljes anyaga. Ezt tartalmazza a könyv. 'Nyugat-Magyarországon, elsősorban a Rábaközben, Szigetközben, Csallóközben, a Hanságban létezett egy ún. 'szubkultúra', tehát egy zárt, kospiratív jellegű közösség, mely a 20. századig tudatosan ápolta a magyar táltosok hagyományát, a 'BÜÜN'-nek nevezett vallás bölcseletét, etikáját, teológiáját, jog- és orvostudományát, valamint az ősök történelmi emlékezetét.

 
3 400 Ft
Yotengrit 3 (YOT3)
Yotengrit 3

Ebben a kötetben folytatódik a rábaközi tudók tanítása. Többek között szertartásszövegek, a Tor, a rábaközi tudók tanainak kis könyve, a mózsiások és tökösök hagyatéka található meg CD melléklettel.

 
3 400 Ft
Yotengrit 4 (YOT4)
Yotengrit 4

Látnoki előrevetítések, magyar történés- és állapotelemzések, megoldásvázlatok a Yotengrit tanok vetületében. Misztika és logika jutnak a könyvben közös nevezőre.

 
2 800 Ft
Yotengrit 1-4 (YOT10)
Yotengrit 1-4

Vásárolja meg egyben mind a 4 darab Yotengrit könyvet és kedvezményt kap.

 
13 000 Ft
Szarvasének (SZE) ÚJ
Szarvasének

Ősi magyar csodaszarvas-monda a sámánisztikus totemállat kultusz vetületében, néprajzi gyűjtés alapján. Őstörténetünk regélése versben Máté Imre tollából, a csodaszarvas kép spirituális ábrázolásával.

 

 
1 800 Ft
Hangok Világa

A 'Hangok világa' könyvcsomag célja a gyerekek beszédhangokkal való megismerkedésének segítése.

Három kiadvány egy csomagban:

I. Hangok világa képeskönyv

II. Feladatlapok

III. Útmutató és gyakorlatok

A Hangok világa könyv színes képeket, rajzokat tartalmaz kezdőhang és gyök szerinti rendben. A gyerekek ezeket nézegetik, nevezik meg, róluk beszélgetnek a gyakorlatok során.

A Feladatlapok a hangokhoz tartozó rajzos feladatok gyűjteménye.

Az Útmutató és a gyakorlatok a felnőtteknek szólnak. Itt írtuk le az egyes beszédhangokkal kapcsolatos feladatokat, a Hangok világa könyv segítségével elvégzendő és az egyéb hangtanítási gyakorlatokat.

 
3 500 Ft

Webáruház készítés